Jovan Maljoković na Akademiji 28

Besplatan koncert 27. novembra

Jedan od najplodnijih džez autora u Srbiji, kompozitor i ovogodišnji dobitnik nagrade za životno delo Nišvil festivala, saksofonista Jovan Maljoković, održaće veliki besplatan koncert, ovog petka 27. novembra, u Klubu Akademije 28, sa početkom u 22 sata.

Javnosti poznat i kao osnivač i dugogodišnji umetnički direktor valjevskog džez festivala, Jovan Maljoković je tokom svoje karijere duge više od četiri decenije, predstavljao Srbiju na mnogim evropskim i svetskim džez festivalima (Rottweil Jazz Festival, Nemačka, Festival kulture u Beču i Luksemburgu, Festival Django Rajnhart kraj Pariza, Montreux Jazz Festival, Švajcarska itd) a sarađivao je i na brojnim albumima domaćih poznatih pop i rok izvođača, i komponovao muziku za pozorište i televiziju.

Doajen domaćeg džeza iza koga stoji 10 autorskih albuma, ovom prilikom će nastupiti zajedno sa svojim osmočlanim Balkan Salsa Bendom.

Džezirani pop i melodije koje će publika Akademije 28 moći da čuje ovog petka, predstavljaju fini spoj džeza i tradicionalne balkanske muzike, koji Maljoković neguje i usavršava još od svojih početaka, a ljubitelji ženskih džez vokala uživaće u glasovima Jelene Teunis i Anđelke Simić.

Info & rezervacije: 011 3619 342

Akademija 28, Nemanjina 28, Beograd

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273