Josipa Lisac, Zorica Kondža i Maja Posavec gošće Nene Belana u Domu sportova

Neno Belan je otkrio gošće koje će nastupiti na slavljeničkom koncertu ‘Ljubav i moda – 30 godina’ 27. februara u zagrebačkom Domu sportova.

Prva od njih je Josipa Lisac, koja će prvi put s Nenom podeliti pozornicu. Uz nju će nastupiti i Zorica Kondža u izvedbi zajedničkog hita „Do posljednjeg daha“ te Maja Posavec s kojom će izvesti aktualni hit „Tvoj glas“.

Belan će sa Fiumensima, na koncertu podeljenom u tri dela, proslaviti tri godišnjice – 30 godina svoje karijere, 30 godina od svog prvog albuma u karijeri „Ljubav i moda“ i 30 godina od svog prvog koncerta u Kulušiću sa Đavolima.

Na akustičnom delu koncerta, pridružiće im se Mediteranski orkestar, koji će i ovog puta na sceni imati 17 članova, uključujući i klapu.

Cena ulaznica u pretprodaji je 95 kuna, a na dan koncert 110 kuna. Mogu se kupiti kod Eventima, u Dallas Music Shop-u u Rijeci i u Dirty Old Shop-u.

 

Izvor: Muzika.hr


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273