Joksimović odmarao pred koncert: Uz Jovanu sam se oporavio u Dubaiju

Multitalentovani umetnik Željko Joksimović, koji će 11. decembra održati spektakularni koncert u “Kombank areni”, spakovao je kofere i sa suprugom Jovanom proveo nekoliko nezaboravnih dana u Dubaiju. Sudeći po osmehu na fotografijama s ovog kratkog letovanja na luksuznoj destinaciji, bračnom paru je prijalo vreme koje su posvetili jedno drugom.

33_1000x0

Tople dane pevač i voditeljka su provodili u sunčanju i kupanju na bazenu glamuroznog rizorta dok su uveče uživali u šetnjama i kulinarskim đakonijama ovog popularnog letovališta. Preplanuli ten doneli su u jesenje beogradske dane.

Jovana i ja smo bili na putu nekoliko dana jer je bilo neophodno da se odmorim pred koncert. S jedne strane, imao sam težak i stresan period – izdavanje i promociju CD-a, a sada slede veoma naporne pripreme koncerta. Samo smo spavali, šetali, pričali, smejali se i odmarali. Baš mi je bio neophodan odmor – prepričava Željko utiske s kratkotrajnog letovanja, ali otkriva šta mu je falilo da ugođaj bude potpun.

34_1000x0

Ovo je bilo kratko putovanje, pa Kostu nismo vodili, ali smo ga se baš uželeli – kroz osmeh o svom nasledniku priča Joksimović, kojeg sada čekaju ozbiljne pripreme koncerta, koji je za 20 dana.

Sada nastavljam promociju koncerta i probe koje ćemo imati svakog dana. Spremamo spektakl i vrlo me raduje jer je interesovanje za koncert ogromno – ponosan je kantautor na odaziv fanova i poštovalaca nota koje proizvodi već godinama.

Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273