Jesenji Orkestar feat. Ljubičice predstavljaju spot Žvrljamo

Nakon pesama Godine u vetru i Više te želim, Žvrljamo je treći spot za pesme sa albuma Godine u vetru (ili ne brini dušo, Ežen je u redu) u izdanju Lampshade Media.

Pesma Žvrljamo je obogaćena gudačkim i duvačkim aranžmanima koje je napisao Petar Stevanović, a odsvirao veliki ansambl grupe Ljubičica, uživo u studiju Krokodil, što je značajno doprinelo toplini i zvuku kamernog orkestra ove pesme.

Video spot za pesmu je posvećen likovnoj umetnosti Darka Stojkova, akademskog umetnika koji interveniše crtajući po svojim ličnim dokumentima. Spot je snimljen u ateljeu/galeriji Ordinacija u zgradi Inex filma čime je data posveta toj instituciji koja više ne postoji. Ples u spotu je darovala Maria Kuzmanović, svestrana umetnica i dobar prijatelj Jesenjeg Orkestra.

Album “Godine u vetru” je objavljen prvog januara 2016. godine, snimljen je u studiju Krokodil u Pančevu i nastao je u bliskoj saradnji Daniela Kovača iz Jesenjeg Orkestra sa grupom Ljubičice. Produkciju i miks pesama je uradio Milan Bjelica.

Izvor: MuškiPortal
Foto: Staša Bukumirović


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273