Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Jelenu Tomašević napao konj na snimanju spota! (video) | Nostalgija.com

Jelenu Tomašević napao konj na snimanju spota! (video)

Jelena Tomašević rešuila je da nasmeje pratioce na Instagramu, pa je podelila interesantan momenat sa snimanja spota za pesmu “Da mi je da mi se vrati”.

Iako je pesmu izdala pre skoro godinu dana, pevačica je na Instagramu podelila delić sa snimanja spota na Zlatiboru. U pitanju je scena sa konjem u kojoj Jelena treba da priđe životinji i pomazi je.

Međutim, kada je jelena prišla konju, on je počeo da skače i rže zbog čega se pevačica uplašila i pobegla. Kako je sve na kraju bilo u redu, pevačica danas može svemu da se smeje.

“Plačem od smeha dok gledam ovaj slučajni snimak sa snimanja spota za pesmu “Da mi je da mi se vrati”… Romantika u spotu, a iza kamera”, napisala je pevačica na Instagramu.

loading...