Jelena Tomašević: Moderna hipi princeza

Popularna pevačica s godinama sve više pažnje pridaje svom izgledu i odevanju, i mada uživa u poigravanju s modom, ipak se drži stava da je lepota u minimalizmu, kao i da je manje uvek više

Moja modna zapovest glasi jednostavno, a moćno – manje je više. Ivo Andrić rekao je da se do jednostavnosti treba uzdići i zaista, sve više uviđam da lepota zaista jeste u minimalizmu. Priznajem da me je tek poslednjih godina zainteresovalo da se više bavim svojim izgledom i time šta ću obući. Ali, tako to ide s godinama i zrelošću. Volim da nosim ženska odela, kao ono na omotu mog novog albuma. Ona ženi daju određenu čvrstinu, a mogu da se nose tako da budete ženstveni.

IMG_1449395812 (1)

Uske dugačke haljine koje ističu obline postale su mi omiljeni deo garderobe. Obožavam štikle i u ravnom sam samo na treninzima i kada šetam. Imam nekoliko pari čizama preko kolena i kombinujem ih sa haljinicama i kožnim jaknama ili sa helankama i mantilićima. Volim kapute i imam ih u raznim bojama, kao i moj omiljeni pončo, koji se opet vratio u modu.

IMG_1449395787

Obožavam pismo-tašne za elegantne modne kombinacije, a za svaki dan najviše mi odgovaraju torbe u Sport Bili fazonu, u koje mogu da stavim sve potrebne stvari.

IMG_1449395822

Divim se ženama koje vode računa o sebi i neguju se, pa mogu da obuku garderobu koja nije preskupa, a izgledaju kao da su sišle s modne piste. To je umeće i izazov svakodnevice.

IMG_1449395787

Beograd i Srbija vrve od moćnih devojaka i žena. Ponovo sam se sa zadovoljstvom slikala za vaš modni editorijal, uživam u eksperimentisanju i nadam se da sam dobro odgovorila na hipi zadatak naše drage modne urednice Ivane Rabrenović.

Autor: Milica Prelević
Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273