Jelena Rozga otkrila prema kome gaji simpatije

Kažu da je ljude koji su dugo na estradi teško iznenaditi, kada je u pitanju njihov posao, jer iza sebe imaju mnogo iskustva i mnogo odrađenih nastupa, ali ipak nije nemoguće to da se desi.

Najbolji primer za to je Jelena Rozga, koja je posle nastupa u Sloveniji, ostala zatečena svirkom momaka iz grupe Pirati: „Jelena je bila oduševljena kada je čula svirku i obzirom da su Pirati svirali pre nje, odmah je pitala ko su oni. Kada smo joj objasnili da se radi o mladim momcima iz Zagreba, još više se začudila kako ih nije do sada upoznala i izrazila želju da sa njima ode na večeru posle nastupa. Obzirom da sam bio prisutan na toj večeri, Jelena je tek po upoznavanju momaka bila još više oduševljena i sigurno je da će oni sarađivati u budućnosti“ – rekao nam je momak iz Rozginog tima, koji je insistirao na anonimnosti.

rozga-3

Kako smo saznali, Jelena je izrazila želju za saradnju sa Piratima, a da li je u pitanju neki duet ili neke zajedničke svirke, sigurno je da ćemo uskoro saznati.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273