Jelena Krunić otkriva koja naša poznata pevačica orgija sa devojkama!

Jelena Krunić je na poligrafskom ispitivanju otkrila malo poznate detalje o zvezdi “Granda” Milici Pavlović. Jeleni je na poligrafu postavljeno pitanje da li je istina da je pevačica Milica tražila od nje da joj organizuje žurku samo sa devojkama?

“Ne, lično pevačica Milica Pavlović ne, ali njena menadžerka jeste tražila. Kada sam shvatila da je tu u pitanju žurka sa četiri devojke, to jest, samo da znate, lezbo akcija, ja na takva mesta ne šaljem svoje devojke”, rekla je Jelena i odgovorila na pitanje kako zna da je žurka bila za Milicu Pavlović.

“Za Milicu je žurka zato što je ta menadžerka moja, da kažem… Pa ne dugogodišnja, ali bila mi je prijateljica. Ja sam se malo raspitivala kakva je to privatna žurka, a ona kaže: Pa znaš za koga je? Za Milicu Pavlović – i onda ja skontam. Rekoh, okej, možda devojka pravi rođendan i opet se raspitam o čemu se radi, kažem cenu… Ja svoje devojke ne šaljem tek tako na te privatne žurke, jer trebalo bi obezbeđenje da ide”, ispričala je Krunićeva.

Milica Pavlović s druge strane ne želi da komentariše ove navode starlete Jelene Krunić i uživa na Kopaoniku sa prijateljima. Ona je spakovala kofere i otišla iz Beograda kako bi se odmorila i zajedno sa bliskim prijateljima proslavila uspeh svog novog albuma, piše pulsonline.

loading...