Jelena Kostov osumnjičena za saučesništvo u teškom zločinu

Okrivljena Jelena Kostov ovih dana prolazi kroz pakao, s obzirom na to da je jedna od osumljičenih za  saučesništvo u teškom zločinu. Pevača benda Pajtosi, Kostovka je naterala da ode na žurku, na kojoj su ga napili i bacili sa zgrade.

Pevač je na svu sreću preživeo pad sa 20-og sprata, a kako je to moguće. Reč je naime o sve popularnijem spotu za singl prvenac benda Pajtosi, ovogodišnjih učesnika Sunčanih Skala i Ohrid festa. U tom spotu pevačica Jelena Kostov uzela je učešće kako bi svojim priljateljima pomogla u promociji. Ona u spotu glumi damu sa fantomkom koja sa još dve pajtašice kidnapuju pevača iz benda, kako bi ga poveli na ludu žurku na vrh obližnje zgrade, sa kojeg ga, samo dva minuta kasnije pijanog i bacaju. Spot je upotpunila i Lepa, vesela papagajka čije replike sa početka i kraja spota klinci uveliko ponavljaju.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273