Jelena Karleuša uvek korak ispred: 5 crnih kombinacija kojima je Diva svima dala lekciju iz stila

Poznato je da popularna pevačica prva u Srbiji oblači komade iz najnovijih kolekcija svetskih dizajnera, a ono što pojačava utisak o njenom ukusu jeste činjenica da sve te komade besprekorno kombinuje

Jelena Karleusa

To je posebno slučaj s nošenjem crne boje, koja uvek sa sobom nosi opasnost da upadnemo u zamku monotonije. U Jeleninom slučaju, crne kombinacije nikad ne izgledaju dosadno, a iako ih često nosi – ona uvek uspeva da izgleda neponovljivo i drugačije!

Predstavljamo vam pet njenih najinteresantnijih odabira u crnoj boji.

Tokom šetnje Lucernom, Jelena je odabrala crni strukiran kaput i crne zvoncare, a detalj koji je napravio značajnu razliku u moru ovakvih kombinacija jesu dugačke rese. Utisak je još bolji zahvaljujući kontrastu koji je ostvaren zahvaljujući Jeleninoj plavoj kosi.

Uvek sa stilom! jedan je od prvih komentara pored ove fotografije na Instagramu, s čime moramo da se složimo. Koliko je ovaj izgled monohromatski pokazuje i činjenica da je Jelena odabrala čak i crni lak za nokte. Ponovo – nimalo monotono: svaki detalj je dobro osmišljen, a ovaj provokativni duks prikladan čak i za formalne prilike, pa se odlično uklopio sa suknjom na falte.

Fantastični motivi ove zimske haljine naglašavaju Jelenin struk, čine ovu odevnu varijantu razigranijom i ukazuju na modnu zrelost popularne pevačice. Ovde ponovo imamo priliku da vidimo da Jelena vrlo umešno koristi pun potencijal svoje kose kao savršenog aksesoara jer je utisak ponovo pojačan kontrastom, kao i time što se njena nijansa kose savršeno uklapa uz biserne motive.

Uvek elegantna! Čak i dok šeta aerodromom čekajući let za Švajcarsku, Jelenine fotografije izgledaju kao stranice modnih časopisa. Suknja koja zahteva vitkos i visinu ovde je savršeno uklopljena s jednostavnom crnom majicom i sandalama.

Kombinacija koju ne bi umeo da nosi svako, zar ne? Ipak, u Jeleninom slučaju, ona izgleda tako prirodno, a svaki komad savršeno prati njenu figuru.

Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273