Jelena Karleuša u Zvezdama Granda bez dlake na jeziku: Bio si u krv iz ušiju falšu!

Foto: TV Prva screenshot

Nova sezona takmičenja Zvezde Granda sa emitovanjem počinje 26. septembra od 21h na TV Prva, a već prema najavama možemo da zaključimo da će prva emisija biti veoma zanimljiva.

U novoj sezoni Zvezda Granda došlo je do velikih promena među članovima žirija, te su se pored standardne ekipe koju čine Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanc i Šaban Šaulić, priključili još i Marija Šerifović i Jelena Karleuša, dok će se šesti član žirija svake subote menjati. U prvoj emisiji imaćemo priliku da vidimo česta neslaganja žirija, dok će Karleuša, biti surovo iskrena prema kandidatima, ali i ostalim kolegama.

Već na samom startu, moći ćemo da vidimo njen sukob sa Marijom Šerifović, ali i surovo iskrene komentare koje upućuje kandidatima: „Bio si u falšu konstantnom, ali onom krv iz ušiju falšu“, dok će drugom takmičaru reći da je to što peva „muzika za lift“.

Očekuje nas veoma uzbudljiva i intresantna sezona, zato ne propustite da u subotu od 21h budete uz TV Prva i pratite svoje najomiljenije muzičko takmičenje na našim prostorima.

 

Autor: Jelena Blažić
Izvor: Svet Plus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273