Jelena Karleuša o Bosancu: Sve što on zna je da mnogo jede go**a u muzičkoj emisiji

Pop divi Jelenai Karleuši Bosanci su zamerili na jednoj izjavi iz prethodne emisije Zvezde Granda, zbog čega je ostavila status na društvenoj mreži Facebook kako bi svima stavila do znanja šta je htela da kaže.

Protekle emisije jedan mladi takmičar iz Bosne pričao je o svom rodnom kraju, a Jelena Karleuša ga je posavetovala da se usresredi na pevanje, što je izazvalo lavinu komentara. Komšije iz Bosne i Hercegovine zamerile su Jeleni ovakav komentar, a ona je rešila da javno objasni svima šta je tačno mislila.

Veći Bosanac od Bosanca
Povodom burnih reakcija iz BiH zbog moje konstatacije u emisiji „Zvezde Granda“, da se muzička karijera ne pravi u selu već u velikom gradu-ponoviću:
Svako ko je želeo nešto u svom životu da napravi, a da nije reč o poljoprivredi-otišao je iz svog sela u veliki grad.
Gde je problem? 
Evo, daću vam divan primer Dragana Stojkovića Bosanca koji je ovaj problem i napravio:
Gde Bosanac iz Konjica živi? U svom selu? Ne.
U Sarajevu? Ne. U Bosni? NE!!!
Živi u Beogradu gde je i napravio karijeru. Radi u RTS-u (ja sam na RTS-u zabranjena, šta mislite zbog kakvih stavova?) Da li je ikada na bilo koji način reagovao javno u Beogradu kada je njegova BiH patila? Ne.
Sve što on zna je da mnogo jede go**a u muzičkoj emisiji, a kad treba da se pokažu mu*a i petlja, nema Bosanca ni da pisne. Bar ne javno. To se zove LICEMERJE i MALOGRADJANŠTINA.
A ja sam uvek bila sve samo ne licemerna malogradjanka, šovinista i neko ko deli ljude na „naše i vaše“.
Da li je to jasno braćo Bosanci koji mi pišete uvrede i pretnje?
Ok. Toliko. 
Ps (a svakom ko voli svoje selo, ja od srca želim da zauvek ostane u njemu i proživi divan i zanimljiv život)“.

Autor: Bojana Radonić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273