Jelena Karleuša bez honorara u Zvezdama Granda?

Jelena Karleuša od ove sezone našla se u ulozi jednog od članova žirija u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, ali je po svemu sudeći na ovako nešto pristala da radi bez honorara.

Iako mnogi ne bi poverovali da ne dobija nikakv novac, Jelena Karleuša u Zvezdama Granda pojavljuje se kao jedan od najstrožijih članova žirija, ali bez novčane nadoknade. Naime, pevačica kaže, kako niko ne bi mogao da plati njeno učešće u ovakvoj vrsti šoua, te je pristala da bude član žirija za džabe: „Tačno je da ne dobijam honorar za učešće u „Zvezdama Granda“, jer niko ne bi mogao da plati moje zalaganje i trud. Čula sam da neke kolege dobijaju novac i to je u redu. Posao je surov, niko neće da kaže „dobar dan“ bez para, tako da ih razumem. Saša je uvek bio džek, nije cicija, zato i ima najgledaniji šou„, rekla je Jelena Karleuša za list Informer.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273