Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Jednostavni trikovi da osvežite ten nakon neprospavane noći | Nostalgija.com

Jednostavni trikovi da osvežite ten nakon neprospavane noći

Osećaj težine u glavi posle neprospavane noći, posebno ako je praćen mamurlukom, lako ćete prevazići uz sasvim jednostavne trikove i malu pomoć iz vašeg frižidera:

1.Istuširajte se naizmenično toplom i hladnom vodom, tako ćete ubrzati cirkulaciju i vratiti svež i zdrav izgled.

2. Ako vam to ne pomogne, kratko lezite na krevet tako da vam glava visi sa ivice. Krv će jurnuti u lice i razbuditi vas. Ukoliko vam je to komplikovano, ustanite, dobro se protegnite, pa savijte leđa što više unazad i istegnite vrat. Tako ćete istovremeno poboljšati cirkulaciju u glavi i probuditi mišiće.

Kako da doskočite stresu i brzo popravite raspoloženje

3. Na natečene kapke prislonite hladnu kašiku ili vrećice čaja od kamilice. Otečenost možete da ublažite i ukoliko umočite komad vate u kafu, ocedite i lagano pritisnete na ovaj deo lica.

Recept za dobar i kvalitetan san

4. Iz friza uzmite pakovanje smrznutog povrća pa prislonite na lice minut-dva. Potom umijte lice hladnom vodom. Tako ćete jednostavno i brzo vratiti svež izgled.

Kako da se rešite nadutosti i poboljšate varenje nakon prazničnih gurmanluka

5. Isprobajte ledenu masku za lice – u svaku posudicu za led, pre zamrzavanja, osim vode, dodajte i nekoliko kapi limuna i maslinovog ulja. Svakog jutra kockicom leda pređite preko lica. Hladnoća će smanjiti natečenost, limunov sok će zategnuti kožu, a maslinovo ulje će je nahraniti i sačuvati vlažnost.

loading...