Jedanaesto izdanje Pozitivnog koncerta u Zagrebu

Jedanaesto izdanje najvećeg domaćeg dvoranskog koncerta godine, tradicionalnog Pozitivnog koncerta, održaće se u petak i subotu, 27. i 28. novembra, u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

Prvi dan Pozitivca, 27. novembra, nastupaju Punčke, Kawasaki 3P, Pips Chips & Videoclips i Urban & 4. Punčke su trenutno u fazi snimanja novog albuma koji će biti objavljen na proleće. S obzirom na mnoštvo novih pesama verovatno će se neke naći u setu u Domu sportova. Kawasaki 3P, koji će nastupiti drugi po redu, predstavili su nedavno spot za singl “Dugodugodugo” s njihovog poslednjeg albuma “Goli zbog pasa”. Pipsi i Urban na Pozitivan koncert se vraćaju “bogatiji” za rasprodane samostalne svirke u Malom domu i još uvek aktualna izdanja “Walt”, odnosno “Mamut”.

Drugi dan, 28. novembra, svoje debitantske nastupe na Pozitivnom koncertu imaće dve rap grupe – zagrebački High5 i splitski Dječaci. High5 digli su underground scenu na noge sjajnim debijem “Schengengang” koji im je, između ostalog, doneo i nastup na Exit Festivalu. Dječaci se za Dom sportova spremaju brojnim koncertima na kojima i promovišu svoj treći album “Firma” s kojeg će, nakon izuzetno uspešnih “Struje”, “Bilih Starki” i “Shoppinga” uskoro biti skinut novi singl.
Riječki Quasarr finišira materijal za treći studijski album čiji deo će biti na repertoaru 28. novembra, a beogradski S.A.R.S. vraća se na jedini zagrebački koncert ove, za njih, izuzetno uspešne godine.

Tradicionalno organizovan od HUHIV-a i Los Angeles Agencije uz Svetski dan AIDS-a, sa snažnom edukativnom porukom, Pozitivan koncert i ove će godine uz izrazito povoljne cene ulaznica okupiti izuzetno jak line up regionalne scene.

U ponudi su samo dnevne ulaznice za svaki dan. Cena ulaznice je 70 kn, a na sam dan svirki 80 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

 

Izvor: BalkanRock
Foto: Saša Huzjak


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273