Jadranka Barjaktarović: Neka starlete rade svoj posao, a muziku ostave na miru

Jadranka Barjaktarović ne krije da joj nije jasna funkcija starleta na medijskoj sceni i ističe da je nerviraju one koje pokušavaju da budu pevačice.

Znate šta, dugo sam pitala ljude šta su to starlete, iako znam koja je osnovna definicija njhovog zanimanja, ali mi i dalje tu ništa nije jasno. Neka rade one šta god hoće i šta smatraju da je njihov posao, ali me užasno nervira kada vidim da je neka starleta snimila pesmu i spot i misli da je pevačica. Vređa me to, jer znam koliko je truda potrebno za taj posao, a pevanje je, pre svega, dar od boga, ne može to da se nauči”, objašnjava pevačica i dodaje:

Danas je tehnologija toliko napredovala da od svakog prolaznika kog staviš u studio da snimi nešto možeš da napraviš pevača, ali ne vidim poentu. Neka se one bave svojim poslom, a muziku neka ostave na miru“, završava Jadranka.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273