Iznenadila: Ovako je Nataša Bekvalac opisala sebe

Nataša Bekvalac nedavno je gostovala u jedno emisij na Grand narodnoj televiziji i tom prilikom iznenadila voditelja, ali i gledaoce kada je u kratkim crtama opisala sebe.

Iako mnoge estradne zvezde, izbegavaju da pričaju o sebi, Nataša je bez ikakvih problema, otvorila dušu voditelju i ispričala stvari koje je bi malo ko od njenih kolega priznao pred kamerama. Pevačica je otkrila, da školu nikada nije volela, kao i da je često izbegavala i dodala da sebe, iako ima 35 godina još uvek smatra nezrelom osobom: „Nisam ja ni zrela još uvek, onako kako bi to trebalo. Tek će doći verovatno period mog života kad ću moći da kažem: „Da, sad sam zadovoljna životom, ostvarena, znam uvek šta hoću“. Ja uvek lutam negde. Ne držim konce u svojim rukama ama baš uopšte. Ne držim ništa u svojim rukama!„, rekla je pevačica i dodala:

Potpuno sam nestabilna i nisam sva svoja. Nemam ni „k“ od kontrole neke i potpuno sam nepredvidiva. Takva sam i to znaju svi oni koji me iole poznaju„.

 

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273