Iznenađenje

Dva koncerta Vlade Georgieva u Beogradu ovog vikenda

Nakon odličnog nastupa na zatvaranju koncertne sezone u beogradskoj Bašti kod Juge, Vlado Georgiev ponovo peva za Beograđane i to dve večeri za redom – u petak 13. i subotu 14. novembra u beogradskom klubu Cinema.

Vlado Georgiev je jedan od najinteresantnijih i svakako najpopularnijih domaćih muzičara, poznat po iskrenim, autobiografskim pesmama, karakterističnom vokalu i raskošnom pop zvuku. Njegove balade omiljene su podjednako damama i muškarcima, a stavovi i britki komentari istovremeno ga čine idolom i trnom u oku neistomišljenika što samo doprinosi imidžu buntovnika i šarmera starog kova koji ga prati. Beogradska publika imala je priliku da ga čuje i vidi uživo u Bašti kod Juge početkom septembra, neposredno pre nego što je kantautor otišao na odmor – a ovog vikenda pevač će održati ne jedan, nego DVA koncerta u klubu Cinema na adresi Gračanička 18!

Pevač je za petak 13. novembar i subotu 14. novembar pripremio bogat repertoar, a broj mesta je ograničen pa organizatori apeluju na fanove da što pre rezervišu svoje ulaznice i mesto u klubu na broj 0628222000.

 

Izvor: Mondo
Foto: KtD


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273