Izbačeni iz kuće, ali ne iz kuće Velikog Brata: Braća Vasić ostali bez doma u Hrvatskoj

Mika i Giba Vasić, rijaliti zvezde, napustili su Branku Radić, kod koje su živeli u Hrvatskoj kod Koprivnice, usred noći, zbog čega je morala da interveniše policija.

Naime, braća blizanci su živeli kod Branke, čuvali je i brinuli se o njoj i njenom suprugu i trebalo je da im ostavi kuću, ali ih je navodno baka izbacila. Požalila se kako ih je ona oblačila i hranila, a oni nisu ništa radili. Ugovor prema kojem im je trebala ostaviti kuću je raskinut.

Na kući u kojoj su u Reki kraj Koprivnice živeli Mika i Giba (25) Vasić spuštene su rolete. Na telefon se javlja Ludvig, suprug Branke Radić, koja je nakon Velikog brata blizance “udomila”.

“Braća su, ima neko vreme, otišla u Srbiju. Bilo je problema, naravno. Sud će to sve na kraju rešiti”, rekao je Ludvig. Ubrzo je u dvorište izašla i Branka (78).

“Napustili su nas i otišli usred noći. Mi smo stari i bolesni ljudi. Zbog njih je ovde bila i policija. Mi smo ih uzdržavali. Oblačila sam ih i hranila, a oni ništa nisu radili. Mika i Giba nemaju tu šta više da traže. I sama ne znam zašto su otišli, a još sam im dala pare za Božić. Otkako ih znamo, hteli smo im sve najbolje. Boravište u Hrvatskoj su im dva puta odbili. Ugovor prema kojem im ostavljam kuću, raskinula sam”, rekla je nervozna Branka.


Mikin i Gibin otac Rade Vasić (57) je bliskom prijatelju ispričao kako su deca morala da se vrati u Malu Planu u Srbiju jer ih je ljutita Branka izbacila iz svoje kuće.

“Maltretirala ih je i oterala. Uzela im je sve što im je kupila”, rekao je Rade prijatelju.

Mika je tvrdio da nikakvih problema s Brankom nije bilo. Rada Vasić (52) tvrdila je da o tome nema pojma i da mora da razgovara sa sinovima kad ih vidi, odnosno kad se vrate u Malu Planu, gde mama i tata Vasić žive s njihovim najstarijim sinom Milom (32).

Zbog čega su Vasići napustili Branku i ostali bez kuće, saznaće se na sudu.

loading...