Ivana Stamenković Sindi nastavlja bitku za starateljstvo

Ivana Stamenković Sindi juče se ponovo pojavila u sudu, povodom prijave koju je podnela zbog navodnog nasilja u porodici, koje je nad njom izvršio bivši suprug Nikola Pavlović.

Nakon razvoda od supruga, Ivanina četvorogodišnja ćerkica Petra pripala je ocu, ali bivša članica grupe „Models“ i dalje ne odustaje od bitke za starateljstvo, jer ne želi da joj dete odgaja nasilnik. Naime, Sindi je pre više godinu dana, podnela tužbu protiv Nikole Pavlovića zbog nasilja u porodici, ali zbog njegovog čestog izbegavanja suda, proces još uvek nije okončan, te se pevačica u pratnji svog pravnog zastupnika, Zorana Jakovljevića, juče pojavila na još jednom ročištu:

Odbrana je zloupotreba procesa ovlašćenja, tražila je izuzeće tužioca iz jednog potpuno razloga koje ne bih hteo da komentarišem. Nastavljamo bitku, da oborimo još jedan slučaj porodičnog nasilja, koji je učinjen prema Ivani. Namernim odugovlačenjem, optuženog, koji je to ciljano radio kako bi se oni parni postupci, gde se odlučivalo o dodeli maloletne Petre, smatrao nedovršenim„, rekao je advokat Ivane Stamenković za Exkluziv.

Nikola se ovog puta pojavio na ročištu, kako bi izbegao hapšenje, ali nije želeo da ništa da komentariše za medije.

Autor: Jelena Blažić
Foto: Prva TV screenshot
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273