Ivana Rushaidat & Rakete objavili videospot za novi singl „Ne dam te“

Nakon singlova „Bijela buka“ i „Jednog od Vas“, Ivana Rushaidat & Rakete objavili su i treći singl. „Ne dam te“ će se naći na debi albumu najavljenom za ovu godinu.

Autorskom timu su se pridružili i Davor Viduka kao autor muzike, koji uz Martu Muždalo potpisuje i stihove. Aranžman potpisuje Vlado Mirčeta, koji je uz Berka Muratovića iz grupe Jinx bio zadužen za produkciju.

Videospot je režirao multimedijalni umetnik Dalibor Barić, Josip Ivančić je odradio snimateljsku ulogu, Damir Klemenić je bio saradnik za pokrete, a za šminku je zaslužna Ivana Bilandžija Billy.

Ivana s bendom Little Drop Of Poison nastupa već dve ipo godine, a sada su nakon obrada pesama kultnog Toma Waitsa i drugih blues i pop velikana ’60-ih, odlučili objaviti i vlastiti autorski materijal.

Do sada ima preko deset godina iskustva i nastupa s brojnim bendovima (Lounge paket, Billie and the Kids, Mayales, Jinx) a najšira publika zapamtila je po ulozi u predstavi Teatra Exit „Kauboji“ te istoimenom igranom filmu.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273