“Ištekani/Uštekani” Pips Chips & Videoclips

Pips Chips & Videoclips održaće akustično/električni koncert u četvrtak, 3. marta, u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Koncert je najavljen kao drugačiji jer se na njemu neće moći čuti hitovi koje Pipsi inače izvode, već je bend za ovu priliku pripremio manje poznate pesme. Ova informacija sigurno neće obeshrabriti obožavaoce, s obzirom da su ih se svi već zaželeli.

Na svojoj Facebook stranici bend je najavio koncert ovim rečima: ”plači, fred, supermama, na putu, poštar, bog….sve to NEĆETE čuti u VINTAGE-u 3.3. Kada ste zadnji puta bili na takvom gigu Pipsa? Točan odgovor glasi: NIKAD!

Pips Chips & Videoclips postoje od 1992. godine kada su se proslavili himnom “Dinamo ja volim”, nakon koje slede uspešni albumi “Shimpoo Pimpoo”, “Dernjava”, “Fred Astaire”, “Bog”, “Drveće i rijeke”…Svojih 20 godina postojanja proslavili su 2012. godine, a i dalje ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Ulaznice u pretprodaji po ceni 80 kn mogu se kupiti u Dirty Old shopu (Tratinska 18) te na šanku Vintage Industrial Bara, a na dan koncerta iznosiće 100 kuna. Broj ulaznica je ograničen.

 

Izvor: BalkanRock
Foto: Saša Huzjak


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273