Ispovest Lepe Brene: Zabrinuta sam za svoj život pijem lekove svaki dan

  Pevačica Lepa Brena godinama se bori opasnom bolešću koja joj ugržava život…

Iako vodi računa o zdravlju i kondiciji, i redovno ide na zdravstvene preglede, Lepa Brena trombozu je dobila dva puta.

Radila sam analizu i poslala sam ih u Ameriku. Uporednom analizom došli smo do identičnih zaključaka i u Beogradu i u Majamiju, a oni kažu da sam trombozu dobila od strašnog napora. Htela sam da izdržim isti napor i sa 45 kao i kada sam imala 25 godina. Posle tih problema odlučila sam ipak da radim manje – rekla je Brena.

Popularna pevačica mora svakodnevno da pije lekove, jer ukoliko to ne bi radila ishod ne bi bio dobar.

Pijem lekove za razblažavanje krvi. Svaki dan bez izuzetka. Neko pije za srce, a ja da mi se krv ne zgruša jer to može da bude kobno – otkrila je pevačica.

Međutim, ona na život ne gleda pesimistički i kaže da joj psihijatar nije potreban.

Naš narod s prostora bivše Jugoslavije preživeo je teške životne golgote. Mentalno sam jaka osoba i uvek sam pronalazila rešenje bez psihijatra. Međutim, svima koji nose emotivni teret i bol na duši savetujem da idu kod psihijatra i da se toga ne srame jer je to isto kao otići kod stomatologa, ginekologa – rekla je Brena.

Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273