Ispalio mlade farmerke: Šmizle se probile na estradu sa Polumentom, ali zamalo

Članice ženskog sastava „Šmizle“ nameravale su da se na estradi za njih pročuje na račun Dada Polumente, pa su sa njim snimile singl prvenac. Ipak, došlo je do preokreta…

Mlade i atraktivne članice muzičke grupe „Šmizle“, koje odnedavno borave na najpoznatijem imanju u Srbiji, onom u Lisoviću, isprva su želele da se na estradu probiju duetom sa poznatim folk pevačem Dadom Polumentom. Sanja Lazić i Milica Ranković dogovorile su saradnju sa njim, snimile pesmu i spot i sa ponosom najavljivale singl prvenac.

smizle 3_1000x0

Međutim, negde je zapelo, pa je ih je Dado „ispalio“ za saradnju u poslednjem trenutku, te su došle na ideju da pesmu snime samostalno i uđu u rijaliti, kako bi skrenule pažnju javnosti.

smizle 1_1000x0

Fotografije sa snimanja spota, koje su okačene na njihovim Fejsbuk profilima, potvrđuju ovu priču, kao i video klip u kojem se čuje deo njihove pesme „Flert“ u duetu sa Polumentom.

Foto: Facebook/sanja.lazic.773
Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273