Iskreno i pošteno: Ljuba odgovorila na pitanje da li je ljubomorna na ćerku

Kada atraktivne učesnice rijalitija „Parovi“, Aleksandra Subotić i njena majka Ljuba Pantović sednu jedna pored druge, na prvi pogled, izgleda kao da su drugarice.

Svima koji su upućeni u njihovu dramatičnu porodičnu priču poznato je da očigledno imaju i isti ukus kada su muškarci u pitanju.

Uprkos tome što Ljuba odbija da prizna kako je bila u vezi sa Aleksandrom Čabarkapom koji je kasnije zaveo i njenu ćerku, retki su oni koji joj veruju. Do sada se pokazalo da ništa nije uspelo da pokvari odnos majke i ćerke, koje se kao što svi imamo priliku da vidimo, odlično slažu.

Otkada je Ljuba ušla u zemunsku vilu njih dve se drže zajedno, neraskidiv su tandem i još nijednom nisu ušle u sukob. Aleksandra se uz majčinu podršku oseća sigurnije, a kik bokserka je nedavno odgovorila na škakljivo pitanje da li joj ćerka predstavlja konkurenciju.

“Sandra je moje dete, mnogo je volim i sve bih uradila da je zaštitim. Ne takmičim se sa svojim detetom, mislim da ona treba mene da nadmaši u svemu, da bude bolja. Najvažnije mi je da ispuni svoje želje i snove”, rekla je otvoreno Pantovićeva.

loading...