Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Iskaz i Marčelo apeluju na opreznu upotrebu pirotehnike | Nostalgija.com

Iskaz i Marčelo apeluju na opreznu upotrebu pirotehnike

Sastav „Iskaz“ snimio je spot za pesmu „Tanatos“ sa istoimenog albuma u izdanju „Lampshade Media“, a gost u pesmi je Marčelo.

Dok numera govori o unutrašnjoj borbi čoveka sa osećanjima, spot predstavlja apel na sve one koji dođu u posed vatrenog oružja ili opasnih pirotehničkih sredstava, da sa pojačanim oprezom rukuju sa istim (ukoliko već moraju), kako bi se izbegle tragedije.

U vremenu praznične atmosfere je ovo svojevrsno upozorenje i podsetnik najpoželjnije, naglašavaju predstavnici „Lampshade Media“.

Veliki broj ljudi strada zbog nesavesnog rukovanja oružjem i iz benda poručuju „Ne budi deo statistike“.

Video „Tanatos“ je delo NNSpark produkcije i rađen je u tajnosti, bez saznanja benda, kao rođendanski poklon Zoranu Kizi Iskazu.

Uloge u spotu tumače Stefan Krstić – Tapi, Rastko Prodanović i Nikol Krstić.

Bend „Iskaz“ nastupiće sutra u Mikser hausu uz „Whoo See“ i „Stereo Bananu“ i 9. januara u Pančevu, u Dvorani Apolo na velikom godišnjem koncertu sa brojnim gostima, među kojima su Marčelo, Mikri, Bvana, Coyote, Raid.

Mikser House, Beograd

 

Dvorana Apolo, Pančevo

 

Izvor: N1
Foto: Bojana Janjić


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273