INTERVJU Ljuba za SVET konačno progovara o ćerki, Čabarkapi, Subotićima, Kristijanu…

Posle telefonskog uključenja u vilu Parova direktno iz zatvora, Kristijan Golubović je najstrašnije izvređao Ljubu Pantović, kik-bokserku i učesnicu rijalitija Farma, njenu ćerku Aleksandru Subotić i, kako je rekao, njihovog zajdničkog ljubavnika Aleksandra Čabarkapu.

Ljuba, koja uskoro ulazi u Parove, žestoko je odgovorila Goluboviću.

“Kristina je zatvorska devojčica koja sve izmišlja ne bi li dobila mrvu medijskog prostora. Tužno je da takva spodoba i ameba uopšte ima pravo glasa”, kaže Pantovićka.

Rekla si da je on u zatvoru imao analni seks i da ga zato oslovljavaš sa “Kristina”. Kako ti to znaš?

“Kakve vrste seksa je Kristina imala, to ona najbolje zna, a ja kažem šta sam čula. S obzirom na to da je pi*ka u duši, da bije žene i laže kao pas, osnovano sumnjam da je sve istina što sam čula”.


Jel ti sada žao što je Aleksandra ušla u rijaliti?

“Majke podržavaju svoju decu koja su po zatvorima i koja su ubice i monstrumi, a ja da ne podržim ćerku koja hoće u rijaliti?! Ne može ništa stravično da joj se desi, već je bila linčovana medijski da ne može gore. Nisam ravnodušna kada vidim da je neko čupa za kosu i vređa, ali opet, to je njen izbor, i ako ništa drugo, valjda će naučiti da se bori sa tim”.

Jel to nasilje?

“Ja se bavim sportom u kojem je nasilje veoma prisutno u ringu, a ovo što u kući rade jeste smešno i tužno. Narod bi se možda i obradovao da vidi pravu tuču, a ovo čerupanje za kosu i te pijačarske fore, po mom mišljenju, mnogo su niske stvari. I to je tužno gledati, bez obzira na to što je i moja ćerka bila akter takve tuče. Mogu da kažem kako bih ja to uradila, ali pošto bi tu osobu nosili na reanimaciju, to sebi ne dopuštam. Na neke uvrede odgovara se pesnicom a ne čupanjem za kosu… Staneš, odslušaš šta ima dotična osoba da ti kaže i samo je pokosiš. U kući je veoma prisutno verbalno nasilje, koje je praktičnije, ali pošto je većina ograničenog vokabulara, to je tužno gledati i ispod svakog nivoa”.

Kakav si joj savet dala?

Velika je mudrost prećutati veliku uvredu. E sad, da li ćeš sedeti i čekati svojih pet minuta ili ga navesti svojim ćutanjem da kaže još nešto gore… Ja sam samo rekla da se sa gorima od sebe ne upušta u rasprave. Vesni Rivas treba samo da kaže: Alo, debela, ne se*i više! Jer ona je jedan običan debeli se*ator i ništa više”.


Ulaziš u Parove da uništiš Vesnu?

“Vesna je jedna paćenica koja je sama novinarima javila kako bi volela da ja uđem jer je to njena sigurica. Narod bi čekao da vidi šta će se desiti između nas i zato je ne bi izbacili. Sama tabela pokazala je da će ona uskoro leteti napolje jer je jedna velika vreća go*ana. Jedino štivo koje ona može da pročita jeste žuta štampa, a zaboravila je ko je i šta je radila”.

Naoružala si se informacijama o Vesni?

“Ja sam uvek naoružana informacijama o drugima, samo nemam tu bolesnu želju da vređam kao ona. Vesna barata lažima, a ja istinom, i to je razlika između nas dve. Koliko se ona uplašila mene, dokazuje i to što po ceo dan nagovara učesnike da budu u gardu prema meni”.

Da li ti smeta ćerkina seks-afera sa Mladenom?

“Ja sam odmah rekla da je to smejurija i da su svi naseli na foru. Smatram da su to stvarno glupe stvari i rekla sam joj da to ne radi jer će izaći sa tim žigom”.

Ko čuva njenu ćerkicu Magdalenu pošto si ti u Švedskoj sa dečkom?

“Aleksandrin otac Karađorđe vodi računa o detetu”.


Ona je rekla da će beba biti sa tobom ako ne uđeš u rijaliti.

“Ja sam čas tu, čas ovamo, dete je sa mnom stalno kada sam u Srbiji. Hvala bogu, ima dva sata do Beograda avionom, tako da sam ja često sa njom. Dete je sasvim zbrinuto i finansijski, i zakonski i po svim moralnim pravilima”.

U kakvim si odnosima sa Karađorđem Subotićem, Aleksandrinim ocem?

“Nismo ni u kakvim odnosima, on ne postoji za mene”.

Šta misliš o Tijani Ajfon?

“Ona je realna slika našeg naroda i činjenica je da privlači pažnju. Veoma je diskutabilno šta ona kaže i o čemu priča, ali lepo se uklopila u to što narod traži”.

Da li je dovoljno inteligentna za takvu vrstu igre?

“Ona je to što jeste i sa tim barata mnogo bolje nego drugi koji imaju više. Ja nju ne mogu da volim jer je dirala moje dete, ali posmatrajući je kao igrača, zna zašto je ušla, zna šta narod voli, raspolaže time sa čim raspolaže, boli je du*e i ne trudi se da da više. Kad joj to uspeva, zašto bi čitala enciklopedije i bila pametna”.

Kako se sve što se desilo sa Čabarkapom odrazilo na Aleksandru?

“Veoma teško, što se vidi i videće se ubuduće”.

Znači, ima posledice?

“Naravno da ima i imaće ih ceo život, sve zahvaljujući medijima”.


Jel tražila stručnu pomoć tada?

“Ona je mogla da traži 67 psihijatara kada je nju napadalo 67 medija, a ja nisam ni znala o čemu se radi jer sam bila na Farmi. Kada sam izašla, niko mene nije pitao, već su davali prostor nekim drugim osobama”.

loading...