Indira Radić – „Niko nije savršen“

Pevačica Indira Radić nedavno je završila snimanje svog novog albuma, koji će uskoro ugledati svetlost dana, a svojoj najvernijoj publici obećava puno dobrih pesama i spotova.

Indira, koja je nedavno prešla u redove City recordsa, završila je snimanje novog albuma pod nazivom „Niko nije savršen“, a pored rada na novom CD-u, pevačica se potrudila da ga adekvatno i predstavi, te je za nekoliko numera već snimila i spotove. Uzbuđena zbog ponovnog povratka na scenu, Indira u emisiji televizije Pink „Premijera“, otkrila je sve o novom projektu: „Ne mogu da procenim koje će se pesme izdvojiti, neko će da voli „Mnogo si se promenio“, jer ima mnogo emocije, a „niko nije savršen“ je ono što sam zaista ja„, dodala je i otrkila da je za novi CD najviše zaslužan njen sin Severin, koji je producent, ali i njena najveća podrška i kritičar:

Stalno me kritikuje da nema više nirvane u mom životu i stalno me podiže i kaže: „Ako ja mogu za tebe da ginem onda možeš i ti. Ustaje i idemo. Kreći„, zaključuje kroz osmeh pevačica.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273