Indexi i prijatelji – tek dogodine!

Koncerti zakazani za 30. septembar i 1. oktobar pomereni za sledeću godinu.

Zbog bolesti jednog od najvažnijih muzičara u projektu, koncertni spektakl koji je trebalo da bude održan u beogradskom Centru „Sava“ 30. septembra, odnosno u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu dan kasnije, odložen je za sledeću godinu.

Novi datumi su 20. mart za Novi Sad, odnosno 21. mart za Beograd, u istim prostorima.

indexi+

Kupljene ulaznice će važiti za odložene koncerte, a svi koji žele da ih vrate i izvrše povraćaj novca mogu to učiniti od ponedeljka, 29. septembra na mestima gde su ih kupili.

Inicijator projekta i producent koncerata, Tomislav Kašljević, ponovno okuplja muzičare, nekadašnje članove Indexa, nastavljajući koncertnu tradiciju koja traje i obnavlja se iz godine u godinu još od 2007, uz uvek rasprodane dvorane i bezvremenske pesme Indexa koje obožavaju sve generacije publike.

„Ovo je još jedan koncert posvećen legendama! Od samog početka, okupljamo se da ovim koncertima odamo počast velikoj grupi, a uvek smo u mislima s preminulim članovima Indexa Davorinom Popovićem, Bodom Kovačevićem, Đorđem Kisićem, Đorđem Novkovićem i Encom Lesićem. Čast mi je što je CD koji je snimljen na jednom od proteklih koncerata Indexi i prijatelji, nagrađen Porinom, najvećom hrvatskom muzičkom nagradom” izjavio je producent Tomislav Kašljević.

U postavi Indexa ponovo će svirati nekadašnji članovi Indexa – Fadil Redžić, (bas gitara), Ranko Rihtman, Neno Jurin i Kornelije Kovač (klavijature), Peco Petej i Miroslav Šaranović (bubnjevi) i Muris Varajić (solo gitara).

Pesme Indexa „Da sam ja netko“, „Sanjam“, „Bacila je sve niz rijeku“, „Sve ove godine“, „Svijet u kojem živim“, „U jednim plavim očima“, „Plima“ i mnoge druge, pevaće vrhunski pevači s naših prostora – Dado Topić, Željko Bebek, Massimo, Hari Mata Hari, Goran Karan, Aleksandra Kovač, Boris Novković, Seid Memić Vajta, Jelena Tomašević…

Nostalgično i emotivno muzičko putovanje uz autentični zvuk Indexa, uz muziciranje nekadašnjih članova Indexa, te veliko muzičko i kulturno nasleđe jedne od najznačnijih grupa naših prostora koja je osnovana u Sarajevu davne 1962., svaki koncert u okviru projekta „Indexi i prijatelji“ čini izuzetnim muzičkim doživljajem za koji se uvek traži karta više!

Izvor: Mondo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273