Iako je trudna, još ide u kafanu na provod: Ana častila kad je saznala da će dobiti ćerku

Pevačica Ana Nikolić ne skida osmeh sa lica otkad je saznala da je u drugom stanju, a sada ima dodatni razlog za sreću.

Iako je priželjkivala da dobije naslednika, silno se obradovala što će roditi ćerku jer je to bila želja njenog supruga Stefana Đurića Raste.

Kako je veseloj i hiperaktivnoj pevačici malo potrebno da ode u provod i slavi, ona je nedavno sa prijateljem posetila jedan od omiljenih restorana na Savi.

“Lepo raspoložena, ušla je sa prijateljem u lokal i već u startu mu je rekla da pije šta želi i koliko želi u čast naslednice. Pevačica, koja je poznata po tome da voli da konzumira alkohol, ipak se držala bezalkoholnih pića, ali joj to nije smetalo da u kafiću napravi dobru atmosferu. Duhovita pevačica nizala je šale i nazdravljala sa prijateljem nekoliko sati”, ispričao je za Alo izvor koji se našao na licu mesta.

Iako se poznata trudnica vidno ubucila, to je nije sprečilo da obuče atraktivnu haljinu i čizme preko kolena, jer se i dalje, reklo bi se, oseća seksi. Poznata Paraćinka je po napuštanju kafića prošla pored kluba u kojem je nastupala njena koleginica Nataša Bekvalac, ali Ana očigledno više nije imala snage za provod, pa je sa prijateljem otišla do automobila.

loading...