I pored medijskog pritiska ogromno interesovanje za Balaševićev koncert u Novom Pazaru

Mediji Iz Novog Pazara koji su bliski sa sandžačkim muftijom Moamerom Zukorlićem protivili su se koncertu Đorđa Balaševića, jer njegove pesme, po njihovim rečima, vređaju inteligenciju i stvaraju duševni nemir.

Međutim, iako je bila pokrenuta negativna kampanja protiv Balaševića izgleda da se krate za njegov koncert itekako prodaju.

I pre nego što smo pustili karte u prodaju, gotovo 80 odsto je bilo već rezervisano, pa smo u slobodnu prodaju pustili tek stotinak. To je sve razgrabljeno za pola sata, a pojedini su pred biletarnicu stigli i sat vremena pre nego je ona otvorena„– kažu u novopazarskom Kulturnom centru, prenosi “Blic”.

Prema rečima organizatora interesovanje za koncert je mnogo veće nego što ovaj prostor može da primi. Postoji šansa da će biti održana dva koncerta za redom.

Koncert Đorđa Balaševića u Novom Pazaru zakazan je za 23. novembar, a predviđeno je da poznati kantautor novopazarskoj publici predstavi neobjavljenu knjigu “Kalendar mog detinjstva” uz pratnju na klaviru i svoje najveće hitove.

Najavu gostovanja Đorđa Balaševića u Novom Pazaru obeležila je kampanja medija pod kontrolom sandžačkog muftije Muamera Zukorlića koji su tvrdili da njegove pesme “truju omladinu, vređaju inteligenciju i stvaraju duševni nemir”, a da u pesmi “O tetku” na najgnusniji način psuje Boga.

 

Izvor: bulevar.B92


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273