Humane Frajle: Izašao album „B strana ljubavi“, deo prihoda ide u korist fondacije Nataše Kovačević

Na albumu su kao autori zastupljeni i Goran Karan, Alka Vuica, Manjifiko…

Grupa “Frajle” promovisala je svoj treći album “B strana ljubavi” (PGP RTS) koji se pojavio uoči koncerata u Beogradu (3. decembar, Sava centar) i Novom Sadu (6. decembar, Srpsko narodno pozorište), a 150 dinara od prodaje svakog diska ići će u korist fondacije košarkašice Nataše Kovačević, koja se sa amputiranom nogom vratila na parket i nastavila karijeru.

Frajle_20151110174449__MG_0326

Frajle su ponovo napravile korak napred snimajući, između ostalog, pesme na španskom i francuskom jeziku. Na veoma posećenoj promociji albuma u “Delta sitiju” uživo su izvele nekoliko pesama i stvorile, kao i na koncertima, sjajnu atmosferu. Pored već poznatih tema, na prvo slušanje su se već u uši uvukle “Nevolja”, “Sarajevo”, “Luda za tobom“…

Frajle_20151110181310__MG_0452

Nevena, Jelena, Marija i Nataša, uz stalnog producenta Voju Aralicu, ovoga puta su sarađivale i sa eminentnim autorima iz regiona kao što su Goran Karan, Alka Vuica, Manjifiko i Ante Gelo, a gost u jednog pesmi je i slavni svetski gitarista Štokelo Rozenborg, nama najpoznatiji kao član trija “Kings Of Strings“. Na albumu je, između ostalog, i obrada velikog hita Tošeta Proeskog “Vo kosi da ti spijam“.

Evo šta Frajle kažu povodom novog albuma:

Protekla godina bila je vrlo zanimljiva, sa puno putovanja, ljubavi, poznanstava. Nikada ne znate gde će vas inspiracija naći. Nas je našla na svim mestima, uzele smo najbolje i stavile u svaku pesmu. Super je, jer sve te trenutke kroz pesme delimo sa publikom. Drago nam je što je ova naša priča dobila još jednu dobru – humanitarnu stranu, hrabru i neverovatnu Natašu Kovačević.

Frajle_20151110180148__MG_0421

Izvor: Telegraf


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273