Hrvati nude Ceci 200.000 evra da peva kod njih

Vest koja je u ponedeljak protutnjala internetom je da bi pevačica Svetlana Ražnatović mogla da nastupi u Hrvatskoj.

Ceca je rekla da nikad neće pevati u Hrvatskoj, ali…

Naime, kako piše jedan beogradski dnevni list, neimenovani hrvatski biznismen ponudio je Ceci najveći honorar koji je ikad dobila neka estradna zvezda u bivšoj Jugoslaviji samo da zapeva u Zagrebu.

Osim 200.000 evra, Ceci će obećati i jake mere obezbeđenja jer bi to bio koncert visokog rizika. Ako pristane nastup bi mogao da se dogodi već na proleće – tvrdi dobro obavešteni izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Međutim, Ceca je ranije isticala da nikad neće nastupiti u Hrvatskoj.

I kad sam pravila koncert u Beogradu, pozvala sam sve ljude koji žele da me čuju da dođu ovamo jer su Srbija i Beograd otvoreni za sve ljude, za razliku od, na primer, Zagreba. Zato tamo nikad u životu nisam bila niti ću ići. Poštujem publiku sa svih prostora bivše Jugoslavije i sve ih pozivam na svoje koncerte gde god nastupam. Celog života sam se bavila isključivo muzikom i pevanjem najlepših ljubavnih pesama – rekla je svojevremeno Ražnatovićeva.

Izvor: VestiOnline

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273