Hornsman Coyote & Soulcraft objavili album “Safe Planet”

Hornsman Coyote & Soulcraft imaju novi album “Safe Planet”, koji je objavljen kao zajedničko izdanje beogradske nezavisne izdavačke kuće Ammonite Records i zagrebačke nezavisne etikete PDV. “Safe Planet” je kolekcija od deset kompozicija koje istovremeno pokazuju saobraznost sa najboljim ostvarenjima roots reggae tradicije i unose veoma sveže i zanimljive producentske i izvođačke inovacije, koje će ovo izdanje učiniti zanimljivim i važnim najprobirljivijim ljubiteljima reggae muzike.

Pesma “Rise” je sledeći singl koji promoviše “Safe Planet”, a u toku je rad na spotu za ovu numeru u režiji Marine Uzelac, koji će biti premijerno prikazan u aprilu.

Takođe, Hornsman Coyote & Soulcraft planiraju festivalsku turneju u Nemačkoj, Holandiji i Mađarskoj, a očekuju se i nastupi u regionu, čiji će datumi biti naknadno objavljeni.

Album je dostupan na 12-inčnom vinilu, CD-u i u digitalnom izdanju.

Hornsman Coyote & Soulcraft važe za jedan od najboljih roots reggae bendova u regionu, koji svoju autentičnost baziraju na duvačkim linijama trombona.

Izvor: BalkanRock
Foto: KtD


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273