Hornsman Coyote & Soulcraft imaju novi singl

Ljubitelji reggae zvuka obradovaće se drugom singlu koji najavljuje novi album jednog od najdoslednijih roots reggae sastava u postjugoslovenskom prostoru i u Evropi – Hornsman Coyote & Soulcraft.

Pesma „Plastic Smiling Face“ u nešto bržem tempu i rockers stilu pokazuje kakva sve iznenađenja skriva novi album „Safe Planet“, koji izlazi marta 2016, kao zajedničko vinilno i cd izdanje dva regionalna izdavača – beogradske etikete Ammonite Records i zagrebačkog PDV-a.

Da dobre vesti nikada ne idu same, potvrđuje i pozivnica koju su Hornsman Coyote & Soulcraft dobili za učešće na festivalu Eurosonic u holandskom gradu Groningen, sredinom januara 2016. To je veoma dobar početak godine i odličan razlog za zadovoljstvo Nemanje Kojića Kojota i njegove družine, kao i njihovih sve brojnijih poštovalaca.

Inače, bend će večeras nastupiti u beogradskom klubu Dangubi povodom proslave njihovog desetog rođendana.

 

Izvor: BalkanRock


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273