Haris Džinović napravio spektakl za pamćenje u Banjaluci

Tačno posle deset godina pauze Haris Džinović je u utorak uveče pevao u Sportskoj dvorani Borik u Banjaluci. Kako je to pred ovaj Harisov kambek u Banjaluku najavljivao organizator ovog muzičkog spktala Radiotelevizija Republike Srpske bio je to istinski koncert godine, zapravo muzički spektakl za pamćenje.

haris-dzinovic-foto-miladin-mihajlovic8

Preko pet hiljada ljudi okupilo se u Boriku da peva zajedno sa Harisom. Po pravilu, žene su i ovaj put bile dominantne, a Haris se svima odužio sa dva i po sata pesme.

haris-dzinovic-foto-miladin-mihajlovic7

Bilo je tu suza, balona, konfeta, a da bude i malo akcije potrudio se i jedan od Harisovih fanova koji je bez poziva izašao na binu da otpeva sa njim nešto u duetu. Međutim, u tome ga je sprečlo obezbeđenje koje ga je uz kratke pedagoške mere iza stejdža „posavetovalo“ da svoj put do zvezda potraži u Pinkovim Zvezdama, gde je Haris član žirija. Haris nije krio oduševljenje prijemom publike koja je zajedno sa njim u horu pevala sve pesme.

haris-dzinovic-foto-miladin-mihajlovic10

haris-dzinovic-foto-miladin-mihajlovic11

Odavno nisam imao ovakav koncert, zbog ovakve publike se vredi baviti poslom kojim se bavim”, kazao je Haris pozdravljen ovacijama prisutne publike.

haris-dzinovic-foto-miladin-mihajlovic6

Na pitanje kada će se pojaviti neki novi hit u njegovom repertoaru Haris odgovara:

Pesme su kao loto, kriza je i teksta i muzike, a plus što je zavlada hiperporkcija, u studiju je sve to i lako, sve izgleda perfektno, ali treba se popeti na binu i ponoviti to iz studija.”

haris-dzinovic-foto-miladin-mihajlovic1

Haris je po ko zna koji put dokazao da to radi vrhunski, možda i najbolje u šta se uverila i banjalučka publika. Na pitanje šta mu je ovim kriznim vremenima najveći problem Haris se žali na zimu.

haris-dzinovic-foto-miladin-mihajlovic9

Kada malo zahladi, ko sada, brine me kako će me poslužiti grlo te se umtavam u neke šalove da ne zaradim neku prehladicu, ali to na kraju uvek sve reši sa jednim viskijm, ponekad i sa dva.”

haris-dzinovic-foto-miladin-mihajlovic2.

Ovaj put nije bilo tih problema, ali za svaki slučaju bilo je viskija.

haris-dzinovic-foto-miladin-mihajlovic5

Za mesec, dva, Haris je najavio novi dolazak u Banjaljuku. On i Željko Joksimović i još neki muzičari upriličiće veliki koncet od koga će sav prihod ići na žiro račun njihove velike prijateljice, kantautorke Jadranke Stojaković koja već nekoliko godina živi u Banjaluci.

haris-dzinovic-foto-miladin-mihajlovic3

Autor: Miladin Mihajlović
Foto: Miladin Mihajlović
Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273