Haris Džinović hitno operisan

Pevač Haris Džinović je hitno operisan u jednoj privatnoj beogradskoj klinici nakon što su lekari ustanovili da ima artrozu. U žiriju „Pinkovih zvezda“ menja ga Rada Manojlović.

Pevač je mesecima trpeo jake bolove u kukovima i leđima, a kad je otišao na kontrolu shvatio je da je stvar mnogo ozbiljnija.

Haris se operisao pre dva meseca, ali to nikome osim porodice nije rekao. Sada se dobro oseća, više ne nosi štake i polako je počeo da se vraća starom načinu života – kaže izvor blizak pevaču.

Harisova supruga Melina je sve vreme bila uz njega. – Ona se bukvalno nije razdvajala od muža, pratila ga je na kontrole, pomagala mu da da otkaže neke svirke, spremala hranu.

Veštački kuk je nedavno ugradila i Dragana Mirković. Ona se uspešno oporavlja posle operacije u Beču, javljaju beogradski mediji.

Izvor: VestiOnline


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273