Haris Berković progovorio o tvrdnjama da je u vezi s Radom Manojlović

Nakon dueta koji su popularni pevači snimili, u medijima su se pojavili navodi da su Rada i Haris postali i ljubavni par. Evo šta o tome otkrio muški deo ovog dua.

Kako je Haris istakao, on i jedna od najlepših pevačica na našoj sceni su samo prijatelji.

Rada i ja smo samo prijatelji i kolege. Što se tiče našeg ljubavnog odnosa o kojem se piše i spekuliše, to je samo naša taktika i marketing. Upravo iz tog razloga nikada vezu nismo demantovali. Eto, čitamo tekstove o nama, smejemo se, ali nismo želeli da pričamo o našem odnosu, koji je, evo, vama ću reći, samo drugarski – rekao je Haris za Blic.

Ipak, pevač je istakao da mu ove glasine nisu smetale.

Meni je privilegija kada me povezuju sa lepim damama i odličan je to osećaj. Imponuje mi kada kažu da sam dobar frajer – dodao je Berković.

Kada su se ova šuškanja tek pojavila, Rada je za kroz smeh rekla:

Ne želim ništa ni da potvrdim ni da demantujem. Super je to što ljudi odlično reaguju na naš spoj jer znači da je pesma dobra. Ne znam zašto se svi trude da meni nađu dečka, ali hvala im što to rade umesto mene.

Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273