Hari Varešanović: Ćerka je mom unuku dala ime Khan

Hvala vam na čestitkama. Ja sam presrećan. Trenutno sam u Sarajevu, gde sam organizovao proslavu za moje prijatelje.

Postao sam deda, i to nije mala stvar. Radujem se što je u porodicu stigao još jedan dečak koji nam je ulepšao život – rekao je Hari Varešanović za “Blic” i dodao da je njegova ćerka Nađa odlično podnela porođaj.

Ćerka Nađa se porodila u Nemačkoj preksinoć, a sinu je dala ime Khan. Ona već ima jednog dečaka, koji se posebno obradovao što je postao brat – otkrio je pevač, čija ćerka živi u Nemačkoj sa suprugom, gde su zaposleni u njihovoj bolnici.

Varešanović je i pored spekulacija da se ove godine neće pojaviti u “Pinkovim zvezdicama” sa oduševljenjem prihvatio poziv produkcije.

Dođem jednom mesečno u Beograd i uradimo četiri emisije. Jedino što ja nisam TV lice. Prvi put sam se suočio sa televizijom kao medijem gde mora da se sedi nekoliko sati, da budem našminkan, da se znojim pod reflektorima… Ta divna deca, međutim, fino me inspirišu. Podsećaju me na mene kad sam počeo da pevam sa deset godina. Zanimljivo je iskustvo, ali i naporno za mene, koji sam scenski čovek – izjavio je Hari.

Autor: D. Rakočević
Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273