Hard slavuj iz Mrčajevaca peva sa Kerberom

OK, nismo se čudili mnogo duetima Dina Merlina i Vesne Zmijanac, Harija Mata Harija i Dragane Mirković (ili Hanke Paldum), „Alise“ i Lepe Brene… A da li ste ikada videli Miroslava Ilića, jednu od najvećih zvezda narodne muzike, kako svira bas gitaru sa hard rok grupom Kerber iz Niša?

Miroslav Ilić je jedan od retkih izvođača čije je pojavljivanje na TV uvek doprinosilo dobrom rejtingu, a sa druge strane, nikada nije bio jedan od onih koji su „zabranjeni na televiziji“, piše Adria Daily.

Snimio je i veliki broj novogodišnjih šou programa za Televiziju Beograd tokom osamdesetih i početkom devedesetih, a u jednom od njih, koji je bio nazvan „Mi“ (po inicijalima pevača), specijalni gosti su bili momci iz tada mladog benda iz Niša – Kerber.

kerber

Oni su te 1984. tek objavili drugi album na kome se našla i mega popularna pesma „Ratne igre“. U specijalnom izvođenju, snimanom za doček 1985. Miroslav Ilić se obukao poprilično drugačije nego inače.

Sviranje bas gitare bilo je simulirano, ali je pevač vokalom zaista učestvovao u ovoj interpretaciji.

Izvor: PrvaTV


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273