Haos u Sarajevu: Marija Šerifović zaprošena na koncertu

Marija Šerifović, u petak, 18. marta, priredila je sarajevskoj publici u prepunoj Zetri, svojim emotivnim koncertom, jednu od najlepših noći.

Na koncertu se desilo nešto što je sve prisutne ostavilo bez teksta. Naime, jedna od najvećih obožavateljki, uspela je da se neopaženo provuče obezbeđenju i da se popne na scenu kako bi zagrlila svog idola.

Marija je u prvom trenutku bila zbunjena činjenicom da je neko nepoznat na sceni s njom, pa je burno reagujući prokomentarisala: “Ej, šta se dešava?” a kada je shvatila da se radi o obožavateljki koja samo želi da bude u njenoj blizini, zagrlila je i nastavila da peva.

Želeći da joj pokaže koliko je voli, devojka je kleknula pred Marijom, a ona je, u svom stilu, prokomentarisala: “Ona me, bre, prosi”. Tada je odreagovalo obezbeđenje, a samo najbliža publika sceni, uspela je da vidi ovaj prizor.

Kao i uvek i u svemu, postoje oni koji omalovažavaju i umanjuju nečiju vrednost, pa su i ovog puta komentari nakon koncerta bili podeljeni. Tako je sarajevski efendija Muhamed Velić, imao samo negativne komentare za srpske pevačice koje su nastupale kao gošće na Marijinom koncertu, a nju je čak prozvao šejtanom odnosno đavolom.

Muhamed-o-Marijinom-koncertu

Izvor: Tračara

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273