Hanka Paldum: Neću prstom mrdnuti da oslobodim sina iz zatvora

Mirzad Brkić, sin Hanke Paldum, uhapšen je na graničnom prelazu Karakaj na ulazu u Bosnu i Hercegovinu, a pevačica tvrdi a je uvek davala sve od sebe da sina izvede na pravi put.

Hanka je otvoreno progovorila o problemima sa sinom Mirzom, koji se trenutno nalazi u zatvoru i priznala koliko joj je trenutno teško u životu.

Molim dragog Boga i upućujem golubice da ga uputi na pravi put… Ne samo moje dete, već svu decu. Molim se za sebe i sve majke da im deca donose samo radost. Stanje u kojem živimo i sve što se izdešavalo proteklih godina, učinilo je da je omladina izgubila kompas. Danas se mnoga deca ponose onim čega se pametni stide! Ja sam, kao i svaka majka, uložila maksimum energije i truda da prvenstveno budem dobar uzor svojoj deciNo, uz sve moje napore da Mirzu izvedem na pravi put, izgleda da je društvo jače i ono je preuzelo inicijativu ne samo kod mog deteta, već kod mnoge dece koja su zalutala. Mogu jedino da ostanem ovakva kakva sam i do sada bila, bez obzira na mnoge insinuacije i optužbe kako čupam i spašavam svoje dete.
Neka ide sve svojim tokom. Mirzi sam nakon hapšenja samo rekla: „Neću mrdnuti prstom! Kakvu si čorbu zakuvao sine, sad je ti sam kusaj“! Da su zakon, pravosuđe i policija kao što su nekad bili, ne bi ni bilo ovakvih stvar“ zaključuje pevačica.

hanka-paldum-foto-marina-lopicic-1358671280-255971

Nije mi bilo nimalo lako. Zvali su me iz zatvora da angažujem i platim advokata, ali sam rekla da od toga nema ništa, niti će ikada biti! Mnogi misle da ja zivkam advokate i sudije da mu se pomogne i da ima neku protekciju. Neka se slobodno javi neki advokat da sam ga nazvala zbog Mirze. On mora snositi posledice svojih postupaka, zbog kojih sam ga svojevremno izbacila i iz svoje kuće„, iskrena je Hanka.

Foto: Dado Đilas, Marina Lopičić
Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273