Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Halid Bešlić: Ovo je nešto posebno, što ću dugo pamtiti | Nostalgija.com

Halid Bešlić: Ovo je nešto posebno, što ću dugo pamtiti

Halid Bešlić održao je u petak svoj prvi solistički koncert u koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski” i u nešto intimnijem izdanju, prilagođenog repertoara i sa zanimljivim gostima, oduševio prisutne.

Nakon što je četiri puta napunio Arenu, Bešlić se ponovo vratio vernoj zagrebačkoj publici, a kako je rekao za “Avaz”, zbog velikog interesa i rasprodanog koncerta, večeras će ponovo pevati pred publikom u “Lisinskom”.

Njegovi koncerti uvek su čarobni, prepuni emocija i nadaleko poznati po sjajnom kontaktu sa publikom. Ni ovog puta nije bilo drugačije. Jedan od najpopularnijih pevača u regiji ne krije zadovoljstvo i pozitivne emocije nakon spektakla. Kaže nam kako je publika u dvorani pevala uglas, zajedno s njim, skoro svaku pesmu.

Halidovi gosti bili su Gračanlija Amel Ćurić i Splićanka Danijela Martinović. Glumac Enis Bešlagić izveo je sa pevačem hit “Crvene jabuke” “Jazz ba”.

Proveo sam na sceni skoro dva i po sata, ali nema umora. Presretan sam. Ovo je moj prvi solistički koncert u “Lisinskom”, publika je, takođe, bila oduševljena. Iza mene su godine i godine karijere, ali ovo je nešto posebno, što ću dugo pamtiti – poručio je pevač.

Dodaje da su pre koncerta i tokom proba snimali spot za pesmu “Lavanda”, što je koncert učinilo još upečatljivijim. Takođe ističe da se raduje što će večeras ponovo nastupati pred publikom u ovoj dvorani. Slobodno vreme između koncerata Bešlić je proveo s kolegom Dženanom Lončarevićem.

U svojih skoro 40 godina pevačke karijere Halid je objavio više od 20 albuma, a njegove bezvremenske hitove, poput “Zlatnih struna”, “Prvog poljupca”, “Miljacke” i drugih, uglas pevaju sve generacije publike.

56113ba9-ce14-499b-b9cc-07db0a0a0a64-halid-aerodrom
Bešlić s Lončarevićem juče na zagrebačkom aerodromu

Između dva koncerta u “Lisinskom” Halid je na 24 sata odleteo u Švedsku, gde je sinoć otvorio svoju skandinavsku turneju. Kako je planirano, turneja će trajati veći deo oktobra. S Bešlićem će na turneji učestvovati i Mladen Vojičić Tifa i Dženan Lončarević.

Autor: E. B.
Foto: Avaz
Izvor: Avaz


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273