Hajrija Gegaj se udala za biznismena iz Gacka

Njen brat Ado demantuje da se udala samo da bi dobila američko državljnstvo

Hajrija Gegaj već nekoliko meseci živi u Americi gde se udala za jednog biznismena koji je poreklom iz BiH, tačnije iz Gacka.

Ona ima jako sretan i složan brak, a kompletna porodica Gegaj je sretna zbog toga. Konačno da dragi Allah pogleda na nju pa da je našla muškarca i supruga koji joj po svemu odgovara. Izo i ja imamo sestru koju mnogo volimo, a koja nas braću veoma poštuje i ceni. Njen suprug je divan čovjek i imala je sreću da ga upozna. Hajrija i dalje peva, ali bira gde jer joj nije potrebno zbog toga što joj je muž dobro situiran – priča njen brat Ado demantujući priče da se udala za tog biznismena samo da bi dobila američke „papire“.

Ne, to su laži i izmišljotine. Ne treba joj američko državljanstvo. Udala se iz ljubavi, a svi koji je vide mogu da osete kako iz nje zrači sreća i zadovoljstvo – priča Ado koji je ovih dana snimio dve nove pesme, jedna od njih je „Bosanac“ od koje očekuje mnogo.

Izvor: ExpressMagazin


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273