Grupa S.A.R.S izdaje poslednji album?

Grupa S.A.R.S će ove godine obeležiti 10 godina postojanja velikim koncertima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, regionu i novim albumom, koji će, prema rečima frontmena Žarka Kovačevića, biti možda i poslednji.

Frontmen grupe SARS Žarko Kovačević je u intervjuu za agencije rekao da planiraju krajem marta da objave novi album, kao i da razmišljaju da se nakon toga okrenu singlovima, jer je album “prevaziđen format“.

Prilično smo premašili ono što smo planirali kada smo krenuli u avanturu zvanu S.A.R.S. Mislim da će 2016. biti godina u kojoj ćemo ostvariti sve što smo zacrtali, a to je veliki broj ljudi koji nas prate i rasprodati koncerti u velikim dvoranama“, istakao je Kovačević.

Kovačević smatra da je format albuma i CD-a prevaziđen, da živimo u doba YouTube generacije i da nikoga ne zanima kompletan album, pa su slobodno preuzimanje (free download) i sajtovi za prodaju muzike u digitalnom obliku najbolja opcija.

Ipak, on lično voli da ima “fizičko izdanje“.

Šteta je što nemamo, recimo, fizičko izdanje albuma Perspektiva, Ikone pop kulture, Kuća časti. Nadam se da ćemo jednom sakupiti celu diskografiju i objaviti kao boks CD-ova“, rekao je Kovačević.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273