Gradske kučke: Goca Tržan i Ivana Peters ponovo ukrstile glasove

Pevačica Goca Tržan uveliko privodi kraju snimanje pesme „Gradkse kučke“, a u realizaciju numere joj je pomogla, njena dugogodišnja prijateljica i koleginica Ivana Peters, koja je otpevala prateće vokale.

Iako su mnogi pokušavali da ih zavade, njih dve su veoma dobre prijateljice, a s obzirom da je kako i sama kaže veoma sujeverna, Goca u emisiji Exkluziv kaže, da pesma nikako ne bi bila dobro da joj prateće vokale ne otpeva Ivana. „Ona je jedan od najboljih, ako ne i najbolji vokala na našim prostorima, uz dužno poštovanje prema ostalim koleginicama„, rekla je Goca i dodala da je upravo iz tih razloga odlučila da joj Ivana pomogne u realizaciji pesme. Takođe, Goca je otkrila da su stihovi iz pesme „Gradske kučke“, posvećeni njenom suprugu Raši Novakoviću.

Dve drugarice, odlično su se zabavile na snimanju, a da su u savršenom odnosu pokazale su i pred kamerama televizije Prva.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273