Gori mozak: Šaban se uhvatio za glavu kada je Karleuša zapevala njegovu pesmu

Direktor „Grand“ produkcije Saša Popović rešio je da u emisiji „Narod pita“ pred pop divu Jelenu Karleušu stavi veoma težak zadatak – da otpeva pesmu Šabana Šaulića „Viđaš li mi staru ljubav“, koja je poznata kao veoma teška pesma za pevanje. Posebno bez muzičke pratnje i pratećih vokala.

To je jako teška pesma, a Šaban je vanzemaljac. Ja ću je otpevati, nema ljutiš, tako je kako je – zaključila je Jelena, a zatim je zapevala pomenutu pesmu.

Šaban je bio oduševljen, a onda je udelio velike komplimente Jeleni.

Ja moram da kažem što je bilo svojevremeno, to je bio njen početak. Mi smo bili zajedno, ne znam da li se ona toga seća, pevali smo zajedno u Vršcu i ona je već tada imala više talenta nego što treba. A ovo što je sada otpevala, bogami retko koja pevačica koja peva narodnu muziku to može da otpeva – rekao je Šaban, a Karleuša je od publike dobila ogroman aplauz.

Izvor: Pravda


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273