Goran Karan u Sava centru: baladama osvoji ženska srca

Splitski kantautor Goran Karan sinoć je, posle tri godine, nastupio u Velikoj dvorani beogradskog Sava centra pred oko 2.000 posetilaca

Splitski kantautor Goran Karan sinoć je, posle tri godine, nastupio u Velikoj dvorani beogradskog Sava centra pred oko 2.000 posetilaca. Ljubitelji zvuka Dalmacije imali su priliku da uživaju u pevačevim dobro poznatim hitovima, ali i novim pesmama koje je muzičar prvi put izveo pred Beograđanima. Specijalna gošća koncerta bila je Karanova zemljakinja, srpska snajka Severina Kojić.

Pesmom „Putujem tamo“ Goran Karan je pozdravio prisutne. Neodoljivim šarmom, duhovitošću i savršenim interpretacijama očarao je dame, koje su činile većinski deo publike. Rođeni Beograđanin je otpevao „Vagabundo“, „Kad zaspu anđeli“, pesmu kojom je 2000. godine predstavljao Hrvatsku na „Evrosongu“, „Lipa si, lipa“, „Kazna mi je što te ljubim“ i druge poznate numere, stvorivši divnu emotivnu atmosferu. Dugim aplauzima i ovacijama raspevana publika je nagrađivala pevača, koji je „O sole mio“ otpevao bez mikrofona.

Severina se kao specijalna gošća pojavila na bini i raznežila publiku romantičnim hitovima „Pogled ispod obrva“ i „Virujen u te“. Elegantna Seve je tokom izvođenja numera sišla sa bine i izbliza pozdravila prisutne, koji su uživali u njenoj interpretaciji.

Sa domaćinom je otpevala duet „Šta je svit“, najavnu pesmu mjuzikla „Naša bila storija“ u kome glavne uloge tumače upravo Goran i Severina. Karan je numeru „Tu nom llores mi ljuerida“ otpevao za legendarnog srpskog glumca Dragana Nikolića, a publika je ovaj gest nagradila gromoglasnim aplauzom.

 

Foto: Milena Anđela
Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273