Goran Bregović u Novom Sadu za julijansku Novu godinu

Goran Bregović sa svojim orkestrom sviraće za doček Nove godine po julijanskom kalendaru na centralnom gradskom Trgu slobode u Novom Sadu, najavila je danas savetnica gradonačelnika Nada Kobac. „Nastup Gorana Bregovića obećava mnogo sudeći prema najavljenom broju turista i zauzetosti smeštajnih kapaciteta u Novom Sadu i okolini„, kazala je Nada Kobac na konferenciji za novinare.

Prema njenim rečima, novogodišnji program će početi 13. januara u 20.30 nastupom ansambla „Zorule“. Nakon toga nastupiće muzičar Saša Katančić, a potom i pevačica Romana Panić.

„Petnaestak minuta pre ponoći, na binu će izaći Goran Bregović sa kojim ćemo odbrojavati poslednje sekunde pred Novu 2016. godinu, uz spektakularni vatromet“, navela je Nada Kobac i pozvala gradjane da u što većem broju dodju na Trg slobode u sredu uveče.

Dodala je da će za vreme proslave na Trgu slobode biti angažovana redarska služba, a u koncertni prostor neće biti dozvoljeno unošenje bilo koje vrste oružja, pirotehničkih sredstava i napitaka.

 

Izvor: Beta


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273