Goga Sekulić: Pišem roman koji će uništiti estradu

Samo će imena biti malo izmenjena, ali će u principu biti istinita priča. Nema tu ko šta da se ljuti. Neću preterivati, ali biće žestoko – kaže pevačica.

Da ne verujete toliko sam knjiga pročitala da nemam više šta da čitam. Zato pišem svoju knjigu. Već godinama unazad pisala sam teze i čekala da se ostvarim kao majka. Onda se desila tragedija kada sam izgubila supruga i tu sam stala. Moram da procenim šta ću sa knjigom. Ako sledeće godine budem sama, ne daj Bože, onda ću je završiti. Ako se nešto lepo desi na ljubavnom planu, onda će biti objavljena za godinu i po do dve. Knjiga će biti moja životna priča. Znači, biće ozbiljna, poučna i poslužiće omladini kao pomoć kako da se bore kroz život. Da je život satkan od smeha, tuge, radosti, uspona, padova. Sve pomešano – kaže za „Blic“ Sekulićeva.

Na pitanje da li će u romanu oplesti i po estradi, Goga kaže da nikoga neće štedeti.

Samo će imena biti malo izmenjena, ali će u principu biti istinita priča. Nema tu ko šta da se ljuti. Neću preterivati, ali biće žestoko – poručila je ona.

Ono što nismo mogli da ne primetimo jeste da Goga nosi nočari za vid, pa smo je pitali da li joj je se baš od čitanja dioptrija uvećala.

Vid mi je oslabio davnih godina, ali ja nisam verovala lekarima i sada nosim velike naočari. Mnogo sam momke gledala. Šalim se. Kamo sreće da jesam.

Volela bih da postanem majka
Ne bih volela ništa više da planiram. Ponekad ljudi ne znaju kako je meni. Možda vama deluje da sam srećna, ali ne. Ja sam nekad tužna, imam promene raspoloženja, ali se trudim da budem pozitivna. Ono što je sigurno, volela bih da se ostvarim kao majka. To je nešto najlepše.

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273